Vacature pedagogisch professional Horizon Dommelen

BSO (12 uur) en KDV (8 uur)

BSO Agnetendal

Vacature KC Horizon Dommelen

Pedagogische medewerker

12 uur BSO (maandag, dinsdag en donderdag)

8 uur KDV (woensdag)

Dat je graag met kinderen werkt en een relevant (MBO/HBO) diploma hebt voor het werken in de kinderopvang vinden we logisch. Maar wat breng jij voor extra’s mee? Hoe maak jij het verschil tussen een leuke of een geweldige dag? Tussen een uitgerust gezicht of een stralende glimlach? Kom vertellen wat jij wilt toevoegen aan onze professionele teams van pedagogisch medewerkers. Dan vertellen wij wat je van ons mag verwachten

Wat houdt de functie in?

Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als in individueel opzicht en tevens schep je een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen en worden gestimuleerd hun creativiteit tot uiting te brengen en zich verder te ontwikkelen. Er wordt thematisch gewerkt. Cultuur, natuur en sport zijn hoofdthema’s die op diverse  locaties centraal kunnen staan.

Op alle locaties wordt bewust nagedacht over het omgaan met kinderen en wat zij daarin belangrijk vinden. Dat wordt vastgelegd in het pedagogisch werkplan. Je werkt soms samen met in- en externe partijen. Zoals andere groepen, locaties en scholen. Je onderhoudt intensief contact met ouders.

We zoeken kandidaten die

Minimaal een afgeronde, relevante MBO-opleiding hebben.
Enthousiast worden als ze met kinderen werken. 
Zelfstandig, maar ook in een groep hun weg vinden. Kunnen omgaan met kinderen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden en karakters.
Creatief zijn en leuke en leerzame activiteiten kunnen bedenken voor kinderen.

Arbeidsvoorwaarden

Je bent werkzaam onder de CAO  Kinderopvang. Inschaling gebeurt afhankelijk van relevante ervaring in schaal 6. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.

Meer informatie en solliciteren

Voor uitgebreide functie-informatie kan contact worden opgenomen met Ingrid Klootwijk 0682377123.

Je kunt solliciteren op deze functie via onderstaande button. Vergeet niet te vermelden op welke vacature je solliciteert.

Solliciteer direct