Vacature pedagogisch medewerker

Peuteropvang Duimelot en BSO Schepelweyen - 15-18 uur per week

Groep Duimelijntje

Misschien ben je wel net afgestudeerd en wil je graag werken in een organisatie waar ontwikkeling centraal staat. Niet alleen de ontwikkeling van het jonge kind, maar ook van de pedagogisch professionals. Of heb je jarenlange werkervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar flexibiliteit gevraagd wordt.

Dat je graag met kinderen werkt en een relevant diploma hebt voor het werken in de kinderopvang vinden we logisch. Maar wat breng jij voor extra’s mee? Hoe maak jij het verschil tussen een leuke of een geweldige dag? Tussen een uitgerust gezicht of een stralende glimlach?

Kom vertellen wat jij wilt toevoegen aan onze professionele teams van pedagogisch professionals. Dan vertellen wij wat je van ons mag verwachten.

Wie zijn wij?

Horizon Kinderopvang wordt gevormd door een aantal kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in Valkenswaard en Dommelen. We zijn ervan overtuigd dat geen enkel kind hetzelfde is. En geen enkele ouder is hetzelfde. En dus onze locaties ook niet. We willen gezinnen laten kiezen wat bij ze past. Of het nu een plek is waar baby's en peuters samen spelen en van elkaar leren; groene, natuurlijke opvang of liever een plek waar school en kinderopvang onder één dak te vinden zijn.

Peuterdorp Duimelot vind je in Valkenswaard. Bij Peuterdorp komen twee- tot vierjarigen samen om te spelen én daardoor te leren. Van elkaar en van de pedagogisch professional, maar ook van zichzelf. Dit doen we binnen diverse thema’s die aansluiten bij de wereld van jonge kinderen.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een relevante opleiding
  • Je bent in het bezit van 3F (taaltoets, of bereid deze te behalen)
  • Je bent in het bezit van (of bereid te behalen) VVE certificaat (voorkeur Startblokken)
  • Beschikbaar vanaf 1 juli 2020
  • Je bent in staat de ontwikkeling van kinderen te observeren en daar je handelen op aan te passen
  • Organisatorisch en communicatief ben je sterk

Wat bieden wij?

  • Salaris conform cao kinderopvang, gebaseerd op relevante ervaring en opleidingsniveau
  • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

 

Stuur je motivatie en cv naar w.bliek@horizonkinderopvang.nl
 

Wil je een indruk van onze vestiging krijgen, kijk dan eens op www.horizonkinderopvang.nl en www.peuterdorp.nl.