Over Horizon Kinderopvang

Horizon Kinderopvang is een vertrouwde naam voor kinderopvang en buitenschoolse opvang in Valkenswaard en omgeving. En rust en vertrouwen dat is precies wat we de kinderen bieden en wat de rode draad is op al onze locaties.

Geen enkel kind is hetzelfde

Geen enkel kind of gezin is hetzelfde. Zo bieden we kleinschalige kinderdagopvang waar zowel in horizontale als verticale groepen gewerkt wordt om baby’s en peuters maximaal te laten leren van elkaar. Of kleinschalige kinderdagopvang waar intensief samengewerkt wordt met school zodat kinderen van baby tot puber één vertrouwde plek hebben waar ze kunnen opgroeien en zich ontwikkelen. Maar ook ouders die een voorkeur hebben voor een natuurlijke, groene omgeving waar hun jongste(n) kunnen verwonderen en ontdekken tussen de dieren en met behulp van natuurlijke materialen komen bij Horizon tot hun recht.

We werken samen met vrijwel alle basisscholen in Valkenswaard en Dommelen waardoor kinderen na school ook weer op een vertrouwde plek; vaak in of bij school, op ontdekking kunnen gaan.

Rust en vertrouwen

Onze ervaren en deskundige medewerkers zien, helpen en stimuleren kinderen. Om te leren kruipen of lopen; om vrienden te maken; om hun creatieve kant te ontdekken; om te vertrouwen op zichzelf; te ontdekken wat ze leuk vinden of juist niet. Onze dagen kennen bewust een vaste opbouw; groepen zoveel mogelijk vaste gezichten. Zo bieden we kinderen rust en vertrouwen binnen onze kinderopvang want een kind kan zich pas echt goed ontwikkelen als het ‘lekker in z’n vel zit’.

Professionals uit Valkenswaard

Veel van onze ervaren pedagogisch professionals komen uit Valkenswaard en omgeving. Ook dat geeft net dat beetje extra vertrouwen en herkenning voor de kinderen.

Bekijk onze locaties
Maatschappelijke Kinderopvang

Wij zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Dit betekent dat we de winst die we maken opnieuw investeren in de ontwikkeling van de kinderen. Van alle kinderen, overal waar dat nodig is.

Meer weten?

logo bmk
 
Investeerder Expertisecentrum Kinderopvang

Wij investeren in Expertisecentrum Kinderopvang. Het Expertisecentrum Kinderopvang werkt in het belang van het zich ontwikkelende kind aan de pedagogische kwaliteit van de kinderopvang. Doel is informatie en kennis verzamelen waarmee pedagogisch professionals zich verder kunnen professionaliseren. 

Investeerder Expertisecentrum Kinderopvang