Naar de BSO in Valkenswaard en omgeving

Sport BSO Den Dries

Wij hebben 7 unieke bso-locaties en dus altijd een fijne plek voor jouw kind (4-13 jaar) om na schooltijd naartoe te gaan. Het is voor ons belangrijk dat een kind zich thuis voelt bij de opvang, zo durft het zichzelf, andere mensen en nieuwe dingen te ontdekken. We betrekken de kinderen actief bij ons programma en de activiteiten zodat we goed aan kunnen sluiten bij hun interesse.

Een BSO kiezen voor jouw kind
Kan jouw kind ook niet stil blijven zitten? Kom dan eens kijken bij Sport BSO Den Dries in Valkenswaard of Waterloop in Bergeijk. Sporten is voor ons meer dan winnen en verliezen. Plezier hebben staat voorop! Daarnaast leren kinderen veel over samenspel, techniek, regels en zijn ze op een leuke manier in beweging! Houd je kind juist van creatief bezig zijn in een knutselatelier, koekjes bakken, theater, buitenspelen of rustig een boekje lezen? Vraag een rondleiding aan bij Agnetendal, Grasspriet, Haagstraatplein, Pionier of Schepelweyen.

Tip: meld je kind aan voor de bso op het moment dat je kind uiterlijk 3 jaar is. Tegelijk met je schoolkeuze of zelfs iets eerder. Er zijn vaak wachtlijsten en het zou jammer zijn als je niet terecht kunt op je favoriete locatie. Op woensdag en vrijdag is vrijwel altijd snel een plek beschikbaar!