Eetclub Martinus

 • Plezierige pauze
 • Vertrouwd
 • Gediplomeerd coördinator
 • Samen eten & spelen
BSO Agnetendal

Met ingang van schooljaar 2020-2021 start Eetclub Martinus bij basisschool St. Martinus. Je kunt je nu alvast aanmelden!

Overblijven

Veel ouders werken en zijn doordeweeks niet in de gelegenheid om samen met hun kind(eren) te lunchen. Daarom regelt de Stichting Eetclub het overblijven op basisschool St. Martinus. Kinderen verdienen het om een fijne lunchpauze te hebben, zodat zij fris en ontspannen aan de middag op school kunnen beginnen.

Bij onze Eetclub werken we met vrijwillige overblijfkrachten of met beroepskrachten, dat hangt af van de afspraken met de school. We maken met alle overblijfkrachten goede afspraken, zodat zij erop kunnen letten dat alle kinderen zich thuis voelen in de Eetclub!

Aanmelden voor de Eetclub

Eten en spelen

Het doel van de Eetclub is heel simpel: kinderen de kans geven in overzichtelijke groepen en in alle rust hun boterham op te eten om daarna – onder toezicht van volwassenen – ongestoord te kunnen spelen. Om alles goed te laten verlopen, hanteren we als richtlijn dat er 1 overblijfkracht aanwezig is op 15 tot 18 kinderen.

Het is de bedoeling dat kinderen zelf hun boterhammen, drinken en fruit meenemen.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Eten bij Agnetendal

Bijzondere kenmerken

 • Plezierige pauze
  Ieder kind verdient het om een fijne lunchpauze te hebben. Ons gezamenlijke doel is het verzorgen van een zorgeloos, maar vooral plezierige pauze voor je kind.
 • Vertrouwd
  Een veilige, vertrouwde en gestructureerde omgeving voor je zoon/dochter. In alle rust overblijven in overzichtelijke groepen.
 • Gediplomeerd coördinator
  Tijdens alle overblijfmomenten is er een gediplomeerd coördinator aanwezig.
 • Samen eten & spelen
  Eerst samen de boterhammen eten, daarna lekker samen spelen.

Openingstijden

Tijdens de lunchpauze!

Meer informatie

Directeur

Directeur Marjon
Marjon van Baest
06-82377123

Waar vind je ons?

Groenstraat 1
5551 AV Valkenswaard

Tel: 06-83201823
Openingstijden