Waterloop

 • Sport BSO: spelen & bewegen!
 • Samen plezier maken
 • Ontspannen na school
 • Gezonde voeding

Gemiddelde beoordeling:
Buitenschoolse opvang: 6,5

Medewerker sport met kind

School uit, het sportveld op of de sporthal in! Vindt jouw kind het fantastisch om lekker te sporten en te bewegen? Dat kan bij Sport BSO Waterloop, in basisschool De Waterloop. Op de buitenschoolse opvang, dichtbij allerlei sportfaciliteiten, bieden we kinderen iedere dag de kans om lekker te bewegen. Ook op regenachtige dagen, want dan maken we gebruik van de sporthal in het naastgelegen buurthuis.

Kennismaking met allerlei sporten

Op onze bso is er voor ieder wat wils: stoere sporten zoals honkbal, voetbal of freerunning, maar denk ook aan dansen, trefbal of leuke tikspellen. Zo kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten en veel sporten uitproberen om erachter te komen wat ze leuk vinden om te doen.

Plezier maken

Samen met onze sportieve pedagogisch professionals zorgen we ervoor dat je kind na schooltijd kan ontspannen en bewegen. Het gaat er bij sport niet om wie de beste is, maar het gaat echt om plezier maken samen met andere kinderen. Bovendien organiseren we in de vakanties vaak extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld een dansclinic of een workshop schermen. Kinderen die aan het einde van de dag niet mee naar huis willen, dat is voor ons het mooiste compliment!

Gezonde voeding, sport en plezier

Bij de sport bso besteden we veel aandacht aan bewegen, daarbij hoort ook gezonde voeding. Door te ruiken, proeven en zien, ervaren kinderen hoe leuk het is om met gezonde voeding bezig te zijn.

Meer weten?

Heb je interesse en ben je benieuwd of deze sport bso bij jou en je kind past? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding, zodat je samen met je kind kan zien wat er allemaal mogelijk is! Meld je hier aan voor een rondleiding of schrijf je kind(eren) direct in via het aanmeldformulier.

Sport BSO Waterloop is een dependance van Sport BSO Den Dries in Valkenswaard. Deze locaties zijn beide onderdeel van Horizon Kinderopvang. Het contract ontvang je op naam van Den Dries.

Niet alle foto's zijn van deze locatie, omdat we hier nog geen actuele foto's hebben. De foto's geven wel een beeld van de activiteiten.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Voetballen op de bso Kind boksen Kinderen sporten buiten Sportzaal Waterloop Kleedkamer Waterloop kinderen op de bso
Voetballen op de bso Kind boksen Kinderen sporten buiten Sportzaal Waterloop Kleedkamer Waterloop kinderen op de bso

Beoordelingen

KlantOK

11 ouders beoordelen de buitenschoolse opvang van Horizon Kinderopvang locatie Waterloop met een 6,5 gemiddeld.

6,5

Samenwerking basisscholen

Wij halen kinderen op van de volgende basisscholen:
 • De Klepper (Luyksgestel)
 • De Ster (Westerhoven)
 • De Waterloop

Bijzondere kenmerken

 • Sport BSO: spelen & bewegen!
  Op Sport BSO Waterloop is er voor elk kind aanbod: stoere sporten zoals baseball, soccer, free runnen, maar ook badminton, dans, trefbal en blokjesvoetbal zijn mogelijk. Je kind kan bij ons ontdekken welke sport(en) hij/zij leuk vindt.
 • Samen plezier maken
  Kinderen winnen en verliezen, ontdekken hun eigen mogelijkheden, leren samenwerken en maken vooral heel veel plezier samen! Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben.
 • Ontspannen na school
  Sporten na schooltijd zorgt vooral voor ontspanning en ontlading, even lekker bewegen na een dag binnen in de klas. We vinden het belangrijk dat je kind goed opgevangen wordt en zich goed voelt in een vertrouwde omgeving.
 • Gezonde voeding
  Onze pedagogische professionals zijn goed opgeleid én weten precies wat nodig is voor een gezonde leefstijl in voeding en beweging. Zo eten we als tussendoortje graag vers fruit.

Openingstijden

Wij zijn geopend vanaf september 2022.

 

Buitenschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag na schooltijd – 19.00 uur

Tijdens vakanties en sluitingsdagen van de school
Maandag t/m vrijdag van 07.30 – 19.00 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Directeur

Directeur Nick Geurts
Nick Geurts
06-58929019

Waar vind je ons?

Terlostraat 5
5571 KW Bergeijk

Direct nummer BSO: 06-57807453

Openingstijden

Kom langs voor een rondleiding!

Benieuwd naar de locatie? Kom eens langs voor een rondleiding zodat je samen met je kind kan zien wat er allemaal mogelijk is.

Jouw kind aanmelden

Gebruik ons online aanmeldformulier om je kind(eren) direct in te schrijven voor Sport BSO Waterloop.