St. Jan

 • Groene ontdektuin
 • Babymassage
 • Gezonde voeding
 • Kinderyoga

Gemiddelde beoordeling:
Kinderdagopvang: 8,7
 

Meisjes in kas

Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Welkom bij St. Jan! Je vindt ons kinderdagverblijf op een centrale plek in het dorp Valkenswaard, zichtbaar vanaf de Nieuwe Waalreseweg, in de wijk Kerkakkers. Bij ons beleef je een groene oase van rust als je de poort van onze speelplaats binnenkomt. Deze groene, natuurlijke sfeer en onze lichte authentieke locatie maakt ons tot een ideale kinderopvang voor het jonge kind. Niet voor niets zijn spelen, dromen en ontdekken sleutelwoorden in onze pedagogische aanpak. Wanneer je de hoofdingang binnen gaat zie je de originele elementen van het gebouw die zoveel mogelijk behouden zijn gebleven. De uitstraling doet je misschien zelfs wel herinneren aan je eigen basisschooltijd.

Ontdektuin

Vanuit alle groepen heb je toegang tot onze grote ontdekkingstuin waar kinderen op ontdekkingsreis kunnen gaan. Je vindt in de tuin kinderen die moddersoep maken, op zoek zijn naar beestjes, verstoppertje spelen of aan het knuffelen zijn met de konijnen. In onze babyweide ontspannen baby’s bij het geluid van een zingende vogel of genieten zij van de wind die met hun haren speelt. Dagelijks fladderen er vele vlinders door onze tuin die een spel lijken te spelen. Ook zijn er kinderen eitjes aan het rapen en aan het helpen in de moestuin of kas. Dit alles onder begeleiding van onze lieve, vaste medewerkers die de kinderen volgen en stimuleren bij wat zij willen ontdekken.

Ook kunnen kinderen hun eigen groente en fruit oogsten in de moestuin die zij daarna samen met ons in het kookcafé kunnen bereiden tot een lekkere, gezonde maaltijd.

Vertrouwen

Alle groepen hebben hun eigen vaste team van pedagogisch medewerkers. Op die manier bouwt je kindje gemakkelijker een vertrouwensband op met de medewerkers. De verschillende typen groepen hebben allemaal hun eigen specialiteiten. Er zijn twee baby-dreumesgroepen, drie verticale groepen en één peutergroep. Op alle groepen kun je een relaxte sfeer ervaren. Doordat de medewerkers investeren in het leren kennen van ieder kind en zijn of haar gewoontes en karakter kunnen we hier feilloos op de behoefte van je kind aansluiten. Zo streven we ernaar elk kind precies dat te kunnen geven wat het op dat moment nodig heeft.

Ontmoeten

Onze speelhal is de centrale ontmoetingsplek van het gebouw. Hier is een grote keuken waar de kinderen de zelf geoogste etenswaren verder kunnen ontdekken. Ook staat er in de speelhal een natuurlijk speeltoestel waarop naar hartenlust geoefend kan worden met klimmen.

Door de gehele locatie tref je gezamenlijke speel en ontdekplekken aan. Zo hebben we een atelier waar de kinderen zich creatief kunnen uiten met verschillende materialen. Onze groene ruimte bevat alles wat de kinderen nodig hebben om buiten op avontuur te kunnen gaan. Regenkleding van top tot teen en er staat een zand -en watertafel die gevuld is met een maandelijks wisselende inhoud, gekoppeld aan het dan gevolgde thema.

In onze bibliotheek kunnen kinderen relaxen in de zitzakken en kijken en luisteren naar de mooiste verhalen.

Wil je met eigen ogen ervaren wat onze fijne kinderopvang voor jouw kind zou kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Meisje buiten Baby Kookstudio Tuin bordjes Konijn Kas in de tuin van St. Jan Tuin Tuinpad bij kinderopvang St. Jan Plant Koetjeboe Laars Hal verrekijker Verf
Meisje buiten Baby Kookstudio Tuin bordjes Konijn Kas in de tuin van St. Jan Tuin Tuinpad bij kinderopvang St. Jan Plant Koetjeboe Laars Hal verrekijker Verf

Beoordelingen

KlantOK

82 ouders beoordelen de kinderdagopvang van Horizon Kinderopvang locatie St. Jan met een 8,7 gemiddeld.

8,7

Medewerkers

Bekijk hier enkele medewerkers van deze locatie.

Zonnen

Sabrina

Pedagogisch medewerker
Wolkjes

Chantal

Pedagogisch medewerker
Aniek

Aniek

Pedagogisch medewerker
Maantjes

Els

Pedagogisch medewerker
L

Lindy

Pedagogisch medewerker
M

Marion

Pedagogisch medewerker
Evelyn

Evelyn

Pedagogisch medewerker
Stralen

Loes

Pedagogisch medewerker
SBK

Nele

Pedagogisch coach

Bijzondere kenmerken

 • Groene ontdektuin
  Alle groepen hebben toegang tot onze grote ontdekkingstuin waar je op ontdekkingsreis kunt gaan. De kinderen kunnen knuffelen met de konijnen, eitjes rapen of helpen in de moestuin of kas.
 • Babymassage
  Voor de baby’s wordt er een speciale babymassage aangeboden. De baby’s kunnen helemaal tot rust komen met kalmerende muziek op de achtergrond en een ontspannende, rustgevende massage.
 • Gezonde voeding
  De kinderen kunnen samen met de pedagogisch medewerkers hun eigen groente en fruit oogsten in de moestuin of kas die zij daarna samen in het kookcafé kunnen bereiden tot een lekkere, gezonde maaltijd.
 • Kinderyoga
  Samen met de yogadocent gaan de kinderen op avontuur in een fantasierijke omgeving, in verschillende yogaposities genieten zij van ontspanning.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 7:00 - 19:00 uur

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Directeur

Claudia
Claudia Profet-Mulders
06-57999414

Waar vind je ons?

CH Ruijs de Beerenbrouckstraat 39
5554 TL Valkenswaard

Tel: 040-2044339
Openingstijden

Aanmelden

Kom ook naar kinderdagopvang St. Jan! Meld je kind aan via ons online aanmeldformulier:

Rekentool

Benieuwd naar de maandelijkse kosten? Bereken het eenvoudig en snel met onze handige rekentool!

Contactgegevens groepen

Spetters                  040-2082564

Schitters                 040-2082565

Zonnen                   040-2082563

Stralen                    040-2082569

Wolkjes                   040-2082562

Maantjes                 040-2082561