Den Dries

 • Sport BSO: spelen & bewegen!
 • Gezonde voeding
 • Plezier staat voorop
 • Zwemles tijdens BSO tijd

Gemiddelde beoordeling:
Buitenschoolse opvang: 7,8

Kan jouw kind ook niet stil blijven zitten? Bij Sport BSO Den Dries kunnen alle kinderen van 4-13 jaar uit Valkenswaard en Dommelen na school terecht om te bewegen en te sporten! De nieuwe sport bso ligt op het sportpark Den Dries, ideaal gelegen om van diverse sportfaciliteiten die het sportpark te bieden heeft gebruik te kunnen maken.

Sporten

Bij de sport bso is plek voor veel verschillende typen sport. Denk aan buitensporten zoals tennis, hockey, rugby en voetbal, maar ook zaalsporten zoals judo, boksen, freerunnen en dansen. Kinderen kunnen op deze manier veel verschillende sporten uitproberen op onze sportieve opvang en erachter komen wat ze leuk vinden om te doen. Ook kunnen kinderen zwemles krijgen tijdens bso-tijd; hoe fijn is dat! Swim's cool biedt voor ons de zwemlessen aan via hun website kun je jullie kinderen aanmelden https://swimscool.net/inschrijving/

Outdoor

Er is geen betere plek voor toffe outdoor activiteiten dan onze bso, want onze sport bso is gelegen in een groene omgeving in Valkenswaard. In deze bosrijke omgeving is genoeg ruimte waar de kinderen kunnen ravotten, klimmen en klauteren, maar ook voor toffe activiteiten als tokkelen en levend stratego! Er is zelfs een pumptrack waar je kunt skaten, fietsen en steppen! Of wat dacht je van een kabelbaan en klimroutes met diverse touwbanen tussen de bomen? Ideaal voor de sportieve ontdekkers! 

Niet winnen of verliezen maar: plezier hebben

Sporten draait bij onze sportieve opvang niet om winnen of verliezen, want sport is nog zo veel meer dan dat! Kinderen leren er veel over samenspel, over verschillende technieken en over de gezonde voordelen van sport. Daarnaast kunnen kinderen heel veel sporten ontdekken en er zo achter komen welke sport ze leuk vinden, want uiteindelijk draait het daarom: plezier hebben.

Duurzaamheid

Voor het gebouw wordt een hoge mate van circulariteit en duurzaamheid nagestreefd. Circulair bouwen is een methode om zo veel mogelijk producten en grondstoffen te hergebruiken en waarde-vernietiging te minimaliseren. De sport bso in Valkenswaard wordt ondergebracht in het voormalige tennispaviljoen aan de Pastoor Heerkensdreef. Het pand niet slopen maar grotendeels hergebruiken, is een belangrijke eerste stap. Nieuwe gebouwonderdelen worden geselecteerd op lange levensduur en herbruikbaarheid. Daarnaast gaat het pand van het gas af en wordt het bijna energieneutraal. Het gebouw wordt voorzien van een begroeid dak en nieuwe gevelbekleding met een natuurlijke uitstraling en past zo ook qua beeld in deze groene omgeving.

Gratis vervoer

We halen kinderen helemaal gratis op bij alle scholen in Valkenswaard en Dommelen. Alle kinderen bij alle basisscholen in Valkenswaard & Dommelen kunnen dus gezellig komen sporten bij de sport bso.

Meer informatie? 

Wat zijn we trots op deze locatie. Het is een prachtig gebouw met groen dak, midden op sportpark Den Dries met de vele sport- en spelmogelijkheden. Wil je meer te weten komen over de BSO of graag eens een kijkje nemen? Een rondleiding is altijd mogelijk! Meld je hier aan voor een rondleiding.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Omkleden BMX Fietsen Touwklimparcours Chillen in de kastenwand Strijkkralen Bouwen Steppen Steppen Touwklimmen Tennissen Tafelvoetbal Sport BSO Den Dries
Omkleden BMX Fietsen Touwklimparcours Chillen in de kastenwand Strijkkralen Bouwen Steppen Steppen Touwklimmen Tennissen Tafelvoetbal Sport BSO Den Dries

Beoordelingen

KlantOK

43 ouders beoordelen de buitenschoolse opvang van Horizon Kinderopvang locatie Den Dries met een 7,8 gemiddeld.

7,8

Samenwerking basisscholen

Wij halen kinderen op van de volgende basisscholen:
 • 't Smelleken
 • Agnetendal
 • de Belhamel
 • de Dorenhagen
 • de Grasspriet
 • de Pionier
 • de Smelen
 • de Windroos
 • de Zonnewijzer
 • Schepelweyen
 • St. Martinus

Bijzondere kenmerken

 • Sport BSO: spelen & bewegen!
  Sport BSO Den Dries is de perfecte plek! Op deze splinternieuwe buitenschoolse opvang worden iedere dag verschillende sporten aangeboden; van voetbal tot hockey en van klimmen tot boksen. En wat dacht je van onze supergave pumptrackbaan waar je met een BMX fiets of step overheen kunt crossen? Jouw kind kan hier alle energie kwijt!
 • Gezonde voeding
  Onze pedagogische professionals zijn goed opgeleid én weten precies wat nodig is voor een gezonde leefstijl in voeding en beweging. Zo eten we als tussendoortje graag vers fruit.
 • Plezier staat voorop
  Het plezier in sporten en bewegen staat bij ons voorop! Kinderen leren veel over samenspel, over verschillende technieken en over de gezonde voordelen van sport. Daarnaast kunnen ze op deze manier heel veel sporten ontdekken en er zo achter komen wat ze leuk vinden, want uiteindelijk draait het om: plezier hebben.
 • Zwemles tijdens BSO tijd
  Wat is er nu fijner dan je zwemdiploma halen met vriendjes van de buitenschoolse opvang? Sport BSO Den Dries biedt daarom zwemles aan in het naastgelegen zwembad De Wedert. Tijdens de BSO tijd brengen wij de kinderen naar de zwemles en halen ze daarna ook weer op. De professionele en gekwalificeerde zweminstructeurs van Swim’s Cool bieden voor ons de zwemlessen aan.

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

Maandag t/m vrijdag na schooltijd – 19.00 uur

Tijdens vakanties en sluitingsdagen van de school
Van 7.30 – 19.00 uur

Meer informatie

Directeur

Directeur Nick Geurts
Nick Geurts
06-58929019

Waar vind je ons?

Pastoor Heerkensdreef 21
5552 BG Valkenswaard

Tel: 040 - 208 2560
Openingstijden

Kind aanmelden

Wil je jouw kind(eren) aanmelden voor de sport bso in Valkenswaard? Dat kan! Gebruik onderstaande knop om het aanmeldformulier in te vullen.

Rekentool

Precies weten wat je per maand gaat betalen voor buitenschoolse opvang bij Den Dries? Gebruik onze eenvoudige rekentool!