Cuneradal

 • Kleinschalig
 • Jarenlange ervaring
 • Twee ontdektuinen
 • Muziekdocent

Gemiddelde beoordeling:
Kinderopvang: 8,1

Cuneradal kinderdagopvang Dommelen

Je vindt ons kleinschalige en gezellige kinderdagverblijf in de rustige wijk Brouwershof in Dommelen. Omdat we niet zo groot zijn, voelt je kind zich snel veilig en vertrouwd bij ons.

Jarenlange ervaring

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang en kiezen bewust voor het werken met vaste groepen met gemengde leeftijden van 0 tot 4 jaar. In deze stabiele omgeving bootsen we de gezinssituatie na: jonge kinderen leren van de oudere kinderen en de peuters leren rekening te houden met baby’tjes. Mooi om iedere dag weer te zien hoe kinderen spelenderwijs leren.

Een fijne dag

Opgroeien met andere kinderen uit de buurt, dat is natuurlijk hartstikke leuk. We doen ons uiterste best om je kindje een fijne dag te bezorgen in een vast ritme van spelen, slapen, eten, rusten, spelen etc. Kinderen hebben baat bij structuur en vaste rituelen, dat geeft ze plezier en houvast. Ieder kind krijgt bij ons alle ruimte om zichzelf te zijn en op te groeien in het eigen tempo. Prachtig om te zien hoe kinderen vriendschappen sluiten, die vaak verder gaan op school!

Harmonie

Met al die geweldige kinderen om ons heen, schijnt bij ons elke dag de zon. Dat vind je terug in de namen van onze drie groepen: paarse zon, gouden zon en oranje zon. In een vaste groep herkennen de kinderen de vaste groepsleiding al snel en vanuit dit veilige gevoel gaan zij op ontdekkingstocht. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis en wordt er wel eens gehuild. Onze pedagogische professionals draaien daar hun hand niet voor om. Ze knuffelen, troosten, helpen kindjes om het weer goed te maken. Als vast team zorgen zij voor harmonie en dat voel je in ons hele gebouw.

Nieuwe ervaringen

Naast het vaste ritme van de dag en het vrije spel zorgen we ook voor nieuwe ervaringen voor je kindje. Zo werken we met een muziekdocent en daar zijn de kinderen dol op. Muziek is een taal die alle kinderen spreken: dansen, zingen, klappen, springen van plezier!

De allerkleinsten bieden we uitdagingen voor de zintuigen en met de peuters gaan we koken/bakken en lekker sporten en bewegen zodat ze hun energie kwijt kunnen. Trots zijn we op de twee heerlijke buitentuinen, waar de kinderen veilig buiten kunnen spelen en ravotten.

Ontwikkeling van je kind

Doordat we allerlei verschillende activiteiten aanbieden aan, gaat je kind zich spelenderwijs ontwikkelen. We letten hierbij op alle ontwikkelingsgebieden, zoals beweging, zintuigen, samenspel, woordjes leren. Doordat we iedere paar weken een nieuw thema behandelen leert je kindje over de seizoenen, speciale feestdagen, dieren en de natuur etc. Deze oneindige ontdekkingstocht naar alles wat het leven te bieden heeft, geeft ook ons creatieve team veel werkplezier!

Zelf zien hoe het met je kindje gaat

Je kindje naar de opvang brengen, dat is zeker in het begin even wennen. Dat begrijpen we heel goed. We willen graag delen hoe het met je zoon/dochter gaat en onze kinderopvang app maakt dat gemakkelijker. Natuurlijk goed afgeschermd, zodat alleen jij de informatie krijgt over je kind. Via de app kun je je kind gemakkelijk afmelden wegens ziekte op vakantie. Even bellen mag natuurlijk ook!

Speciale oudergesprekken

Nog belangrijker vinden we het persoonlijk contact: maak gerust een praatje als je je kind komt brengen of ophalen, dat stellen onze medewerkers zeker op prijs. Zij kunnen je ook bijstaan als je vragen hebt over de ontwikkeling of opvoeding van uw kind. Het is heel normaal dat je niet altijd alles zelf weet. In de speciale oudergesprekken over uw kind nemen we even rustig de tijd om te praten over de ontwikkeling en het welzijn van uw kind. Daarnaast organiseren we zo nu en dan een thema-avond, waar je ook andere ouders kunt ontmoeten.

Straks naar school

Het lijkt nog ver weg, maar toch fijn om alvast te weten dat Cuneradal samenwerkt met basisschool Schepelweyen en Agnetendal. Sommige professionals werken op ons kinderdagverblijf én op de buitenschoolse opvang van deze scholen. Zo komt je peuter vertrouwde gezichten tegen op de school. En we zorgen ervoor dat de kinderen van deze bso’s regelmatig op visite komen op onze locatie om de overgang naar de basisschool voor de peuters makkelijker te maken.

Hoge cijfers

Ouders zijn heel tevreden over onze opvang. Uit onderzoek blijkt dat we hoge cijfers scoren op:

 • De aanwezigheid van vertrouwde gezichten:             8,6
 • De mate waarin een kind zich prettig voelt:                8,9
 • Het contact tussen medewerker en kind:                    8,7

Uit: Onderzoek KlantOK onder alle ouders van kinderdagverblijf Cuneradal

Ons kinderdagverblijf

 • Ligt midden in een woonwijk, vlakbij een park
 • Heeft twee buitenspeelplekken en een moestuin
 • Biedt speciale activiteiten voor baby’s
 • Biedt speciale activiteiten voor peuters

Kinderopvang is bij ons inclusief:

 • Luiers
 • Fruit
 • Verantwoorde lunch met thee/melk/water
 • Gezonde tussendoortjes en drinken

Benieuwd?

Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een rondleiding. Jullie zijn meer dan welkom!

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Brood Dommelen Cuneradal kinderopvang dans moestuin moestuin 2 scheerschuim dans 2 helm groep fruit trein voorlezen tafelmoment
Brood Dommelen Cuneradal kinderopvang dans moestuin moestuin 2 scheerschuim dans 2 helm groep fruit trein voorlezen tafelmoment

Beoordelingen

KlantOK

31 ouders beoordelen de kinderdagopvang van Horizon Kinderopvang locatie Cuneradal met een 8,1 gemiddeld.

8,1

Bijzondere kenmerken

 • Kleinschalig
  Uw kind zal zich snel thuis voelen. Geen groot schoolgebouw, geen honderden kinderen en volwassenen, geen verdiepingen. Wel drie groepen met vertrouwde groepsleiding. Klein maar fijn, dat past bij ons!
 • Jarenlange ervaring
  Ons kinderdagverblijf bestaat al sinds 1998. Maar nog mooier, het lukt ons te zorgen voor een stabiele groep pedagogisch medewerkers en dat komt de kwaliteit van onze opvang zeker ten goede.
 • Twee ontdektuinen
  Buiten spelen, lekker bewegen, dat vinden we heel belangrijk voor uw kind. Niet alleen om energie kwijt te raken, maar ook voor een goede ontwikkeling. Bewegen is gezond! Ook voor de allerkleinsten.
 • Muziekdocent
  Onze activiteitencoördinator zorgt voor verrassende programma’s: dans, toneel, techniek, koken, sport. Veel blije gezichtjes en nieuwe ervaringen! Zo zijn we ook superblij met onze vaste muziekdocent!

Openingstijden

Wij zijn 52 weken per jaar open van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Op nationale feestdagen zijn we gesloten.

Meer informatie

Directeur

Directeur Marjon
Marjon van Baest
06-82377123

Waar vind je ons?

Cuneradal 17
5551 BP Dommelen

Tel: 040-2041471
Openingstijden

Rekentool

Benieuwd naar de maandelijkse kosten? Bereken het eenvoudig en snel met onze handige rekentool!

Aanmelden is eenvoudig

Gebruik ons online aanmeldformulier via onderstaande button om je aan te melden bij Cuneradal.