Agnetendal

 • Uitdagende activiteiten
 • Jarenlange ervaring
 • Muziek & sportdocent
 • Inspraak van kinderen

Gemiddelde beoordeling:
Buitenschoolse opvang: 7,8

 

Horizon kinderopvang Agnetendal kook activiteit
 • BSO (4-13 jaar)
 • Eetclub

Deze locatie biedt de volgende soorten kinderopvang:

“Mam, ik heb vandaag hete bliksem gemaakt!”

Op onze gezellige opvang kan jouw kind iedere keer iets nieuws beleven. Natuurlijk helemaal naar vrije keuze. Wij willen de vrije tijd van je kind zo leuk mogelijk maken.

Onze bso ligt in Dommelen in de Agnetendalschool, heel veilig en gemakkelijk. Gelukkig is er een groot verschil tussen schooltijd en vrije tijd. Onze ruimtes zijn heel anders ingericht! Huiselijk en warm met houten meubels en vrolijke kleuren. We hebben een keuken, een atelier, speelkamers en organiseren allerlei activiteiten. Niets moet, alles mag! Nou ja, alles… de kinderen moeten natuurlijk goed met elkaar omgaan!

Hecht en actief team

Horizon Kinderopvang is een vertrouwde naam voor kinderopvang en buitenschoolse opvang in Valkenswaard en Dommelen. Onze bso bestaat al 25 jaar en we hebben een hecht en actief team van pedagogisch medewerkers, dat al haar ervaring gebruikt om uw kind te stimuleren en te begeleiden in de ontdekkingstocht naar de eigen mogelijkheden. We doen ons best om een programma te maken waarmee uw kind ervaringen opdoet die het op school of thuis niet zo snel opdoet.

Volop activiteiten

Je kind kiest zelf wat het gaat doen: vrij spelen, boekje (voor-)lezen, spelletje doen, buiten spelen, of meedoen met een activiteit. De activiteiten zijn divers en sluiten aan bij de verschillende leeftijden en behoeften van de kinderen. We werken ook samen met andere professionals, zoals een muziek-, een dans- en een sportdocent. We organiseren zelf creatieve, technische en kookactiviteiten. Hoe mooi om kinderen nieuwe ervaringen te laten opdoen en hun verwondering mee te beleven!

Superleuke middag

Wij vinden dat wij ons werk goed hebben gedaan als jouw kind een superleuke of ‘vetcoole’ middag heeft gehad. Dat kan ook gewoon lekker voetballen zijn met vriendjes uit de buurt. Of toneelstukjes doen met je beste vriendinnetje. Vaak zie je al direct of dit gelukt is, als je jouw zoon of dochter komt ophalen. We vinden het ook fijn als je even tijd hebt voor een praatje, dan vertellen wij je graag wat we die middag hebben gedaan en hoe het is gegaan. Of hij of zij vertelt dit gewoon zelf!

Vertrouwde start op school

Starten op de basisschool dat is leuk en spannend tegelijk. Vaak ook voor de ouders. Dan is het belangrijk dat jouw kind zich snel vertrouwd voelt. Peuters komen in een vaste groep met een vertrouwde professional. Kinderen van Cuneradal kennen sommige medewerkers al, dus dat is extra fijn. Ook de oudere kinderen komen in een vaste groep en hebben een vaste mentor waar je als ouder en kind altijd terecht kunt. Dit persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk.

Tip: als je kind gaat overstappen van een kinderdagverblijf van Horizon Kinderopvang naar de buitenschoolse opvang moet je jouw kind opnieuw aanmelden. Dit gaat dus niet automatisch.

Contact met ouders

We hebben een ouderapp waarmee we snel en gemakkelijk kunnen communiceren. Je kunt de app ook gebruiken om je kind ziek te melden of om een dag te ruilen. Verder organiseren we oudergesprekken, ouderavonden en gezellige activiteiten waar ouders van harte welkom zijn, zoals de afsluiting van het schooljaar. Regelmatig ontvang je een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over de bso en ons programma. 

Ontwikkeling van je kind

Natuurlijk letten onze pedagogisch medewerkers ook op de ontwikkeling van jouw kind. Onze maatschappij stelt hoge eisen. Daarom is het ook voor kinderen belangrijk dat zij leren te vertrouwen op zichzelf, leren te ontdekken wat ze leuk vinden en te functioneren in een groep. Onze manier van werken is hier helemaal op gericht. We bieden kinderen allerlei handvatten om de wereld te ontdekken. Gevarieerde activiteiten, maar ook een luisterend oor als ze daar behoefte aan hebben.

Structuur geeft duidelijkheid

Hoe gevarieerd de activiteiten ook zijn, onze manier van werken heeft een vaste structuur. Dat geeft de kinderen houvast en (de broodnodige) rustpunten. De kinderen komen zelf naar de bso of worden opgehaald op de school. De kleuters starten in hun eigen groep met een vertrouwde medewerker. De oudere kinderen komen rond half vier samen in de eigen groep om samen wat te drinken en fruit te eten. Even een momentje samen, waarna het grote spelplezier weer kan beginnen.

St. Martinusschool en Agnetendal school.

Op onze bso komen maximaal 70 kinderen per dag, verdeeld over drie of vier groepen.

Onze bso werkt samen met de basisscholen Agnetendal en Sint Martinus.

Op woensdag spelen alle kinderen op bso Haagstraatplein. Ook tijdens vakanties organiseren de bso’s gezamenlijke activiteiten. Dat biedt meer mogelijkheden en maakt de vakantie extra leuk!

Speciale vakantieprogramma’s

Onze vakanties zien er altijd heel bijzonder uit. Een hele dag op de bso tijdens je vakantie ‘zielig’? Helemaal niet! Juist hartstikke leuk om samen met vriendjes en leeftijdsgenoten avonturen te beleven. Wat we zoal doen? Vorig jaar stond de camping centraal: samen tenten bouwen, strandtassen knutselen, levend bingo spelen, foto-opdrachten maken, schuimparty’s, picknicken, walkie-talkie in het bos, knikkerbaan timmeren en iedere dag kook- en bakactiviteiten! Ook smullen voor de ouders dus!

Onze bso

 • Ligt in basisschool Agnetendal, vlakbij het bos en sportvelden
 • Heeft veel verschillende speelruimtes en een grote buitenspeelplek met pannakooi
 • Organiseert allerlei activiteiten: koken, dansen, muziek, beweging, techniek, creativiteit
 • Biedt een speciaal vakantieprogramma

Opvang is bij ons inclusief:

 • Fruit en gezonde tussendoortjes en drinken
 • Materialen voor alle activiteiten
 • Activiteiten van specialisten
+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Opvang buitenschool Dommelen Agnetendal Horizon Kinderopvang Agnetendal airhockey Horizon Kinderopvang techniek Horizon Kinderopvang Agnetendal nagel Horizon Kinderopvang Agnetendal spelletje Horizon Kinderopvang Agnetendal computer Horizon Kinderopvang Agentendal duikelrek Horizon Kinderopvang Agnetendal koken Horizon Kinderopvang Agnetendal vriendschap Horizon Kinderopvang Agnetendal afwas Horizon Kinderopvang Agnetendal snijden Horizon Kinderopvang Agnetendal aan tafel Horizon Kinderopvang Agnetendal kussens Horizon KInderopvang Agnetendal techniek 2 Horizon KInderopvang Agnetendal koken Horizon Kinderopvang Agnetendal rek Horizon Kinderopvang Agnetendal haren
Opvang buitenschool Dommelen Agnetendal Horizon Kinderopvang Agnetendal airhockey Horizon Kinderopvang techniek Horizon Kinderopvang Agnetendal nagel Horizon Kinderopvang Agnetendal spelletje Horizon Kinderopvang Agnetendal computer Horizon Kinderopvang Agentendal duikelrek Horizon Kinderopvang Agnetendal koken Horizon Kinderopvang Agnetendal vriendschap Horizon Kinderopvang Agnetendal afwas Horizon Kinderopvang Agnetendal snijden Horizon Kinderopvang Agnetendal aan tafel Horizon Kinderopvang Agnetendal kussens Horizon KInderopvang Agnetendal techniek 2 Horizon KInderopvang Agnetendal koken Horizon Kinderopvang Agnetendal rek Horizon Kinderopvang Agnetendal haren

Beoordelingen

KlantOK

28 ouders beoordelen de buitenschoolse opvang van Horizon Kinderopvang locatie Agnetendal met een 7,8 gemiddeld.

7,8

Samenwerking basisscholen

Wij halen kinderen op van de volgende basisscholen:
 • Agnetendal
 • St. Martinus

“Mijn kinderen maken twee keer per week gebruik van de Eetclub!
Dat is prima geregeld, ze hoeven niet over straat en ze hebben het er naar hun zin.
Ik hoef me daar geen zorgen over te maken.”

Overblijven

Veel ouders werken en zijn doordeweeks niet in de gelegenheid om samen met hun kind(eren) te lunchen. Daarom regelt de Stichting Eetclub het overblijven op de school. Kinderen verdienen het om een fijne lunchpauze te hebben, zodat zij fris en ontspannen aan de middag op school kunnen beginnen.

Bij onze Eetclub werken we met vrijwillige overblijfkrachten of met beroepskrachten, dat hangt af van de afspraken met de school. We maken met alle overblijfkrachten goede afspraken, zodat zij erop kunnen letten dat alle kinderen zich thuis voelen in de Eetclub!

Aanmelden voor de Eetclub

Eten en spelen

Het doel van de Eetclub is heel simpel: kinderen de kans geven in overzichtelijke groepen en in alle rust hun boterham op te eten om daarna – onder toezicht van volwassenen – ongestoord te kunnen spelen. Om alles goed te laten verlopen, hanteren we als richtlijn dat er 1 overblijfkracht aanwezig is op 15 tot 18 kinderen.

Het is de bedoeling dat kinderen zelf hun boterhammen, drinken en fruit meenemen.

+ Lees de volledige omschrijving

Neem alvast een kijkje

Stichting Eetclub verzorgt voor meerdere basisscholen in Tilburg en De Kempen het overblijven op school.

Bijzondere kenmerken

 • Uitdagende activiteiten
  Onze vakantieprogramma’s zijn beroemd! Niet getreurd als u niet op vakantie gaat, uw kind beleeft met ons de prachtigste avonturen. Thema’s als ‘Op de camping’ of ‘Ik hou van Holland’ ook voor de jongsten.
 • Jarenlange ervaring
  Horizon Kinderopvang bestaat al 25 jaar. Die jarenlange ervaring zorgt voor een geoliede aanpak. Leuk spelen met vriendjes staat voorop, met de bezielende begeleiding van doorgewinterde professionals!
 • Muziek & sportdocent
  We blijven de kinderen verrassen met nieuwe activiteiten. Samenwerken met andere professionals biedt extra mogelijkheden. We zijn superblij met specialisten zoals een muziek-, dans- en sportdocent en het plezier dat dit de kinderen geeft.
 • Inspraak van kinderen
  Ons creatieve team heeft talrijke ideeën voor activiteiten passend bij de behoeften en leeftijd van de kinderen. Kinderen kunnen ook zelf heel goed zeggen wat zij graag willen. Jong en oud praten met ons mee!

Openingstijden

Buitenschoolse opvang

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: na school tot 19.00 uur

In de vakanties van 7.30 uur tot 19.00 uur.

Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Meer informatie

Directeur

Directeur Marjon
Marjon van Baest
06-82377123

Waar vind je ons?

Helenadal 20
5551 BJ Dommelen

Tel: 040-2010307
Openingstijden

Rekentool

Benieuwd naar de maandelijkse kosten? Bereken het eenvoudig en snel met onze handige rekentool!

Enthousiast? Aanmelden kan hier!

Meld je kind(eren) aan via ons aanmeldformulier via onderstaande button.