Kinderopvang Valkenswaard & Dommelen

Kinderopvang Valkenswaard

Horizon Kinderopvang is een vertrouwde naam voor kinderopvang en buitenschoolse opvang in Valkenswaard en Dommelen. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen bij Horizon kinderopvang terecht op een kinderopvang, buitenschoolse opvang (bso) of bij de Eetclub.

Kinderdagverblijf

Bij Horizon kinderdagopvang of het kinderdagverblijf kunnen kinderen terecht die nog niet naar basisschool toe gaan. Dit is een veilige en vertrouwde plek voor baby’s, peuters en kinderen van 0-4 jaar. Hier ontmoeten ze leeftijdsgenootjes, leren ze spelen en delen en krijgen ze de juiste voorbereiding voor de basisschool. Voor baby’s zijn er speciale babyhoeken waar zij heerlijk kunnen slapen, maar ook veilig de wereld kunnen ontdekken. Onze locaties werken met horizontale en verticale groepen. Kom gerust eens vrijblijvend langs om te kijken of onze kinderopvang in Valkenswaard en Dommelen bij jouw opvangwensen past.
 

Buitenschoolse opvang (bso)

Na schooltijd kan je kindje naar de buitenschoolse opvang (bso). Hier kan het, na schooltijd, lekker spelen met andere kinderen totdat jij hem of haar op komt halen. Onze bso-locaties in Valkenswaard, Dommelen en Bergeijk willen de vrije tijd van je kindje zo leuk mogelijk maken. Er worden regelmatig leuke activiteiten (binnen en buiten) georganiseerd en soms is het zelfs mogelijk dat je kind zwemles volgt tijdens bso-tijd. Ook tijdens de vakanties kan je kind naar de bso, deze bieden dan vaak een aangepast vakantieprogramma.  

Eetclub (overblijven op school)

Kinderen verdienen het om een fijne lunchpauze te hebben, zodat zij fris en ontspannen aan de middag op school kunnen beginnen. Daarom kunnen kinderen in Dommelen en Valkenswaard terecht bij de Eetclub. Overblijven bij de Eetclub komt neer op het rustig opeten van je boterham en daarna lekker samen spelen. Dit onder begeleiding van vrijwillige overblijfkrachten of beroepskrachten.

Het is de bedoeling dat kinderen zelf hun boterhammen, drinken en fruit meenemen.
 

Welke kinderopvang in Valkenswaard kies jij?

Wat vind jij belangrijk als het gaat om kinderopvang? Kleinschaligheid, een goede voorbereiding op de basisschool, veel aandacht voor natuur/buiten spelen of let je meer op flexibiliteit? Misschien weet je als aanstaand ouder nog niet precies wat de mogelijkheden zijn en waar je dus op moet letten. Bij Horizon Kinderopvang helpen we je graag een locatie te vinden die past bij je voorkeuren. 
 

Zoek kinderopvang in Valkenswaard