Grasspriet BSO

Kleinschalig en persoonlijk

Samenwerking met basisschool de Grasspriet
BSO Grasspriet is gevestigd in de kleinschalige brede school met dezelfde naam. De school, het overblijven, de buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal zitten allemaal onder één dak en werken intensief samen. Het grote voordeel daarvan is dat de kinderen de overgangen als heel natuurlijk ervaren. Van de peuterspeelzaal naar school en na school naar de buitenschoolse opvang, het voelt allemaal vertrouwd. En voor de ouders is het natuurlijk gemakkelijk: één breng- en haaladres en de wetenschap dat je kind in deskundige en vertrouwde handen is.

Buitenschoolse opvang Grasspriet is een knusse locatie met veel leuke en uitdagende mogelijkheden. We hebben een atelier om te knutselen, een gezellige huiskamer om heerlijk te kletsen of rustig een boekje te lezen en een theater waar ieders acteertalent tot zijn recht kan komen. De warme en huiselijke inrichting zorgt ervoor dat ieder kind zich hier thuis voelt.
De hal en de keuken worden gedeeld met de peuterspeelzaal en de school. Het is een fijne grote ruimte waar we samen met de kinderen naar hartenlust kunnen kokkerellen.

BSO Grasspriet werkt samen met BSO Haagstraatplein om de kinderen nog meer verschillende activiteiten te kunnen bieden.

WIj zijn opzoek naar betrokken ouders voor in de oudercommissie.
Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met de locatiedirecteur.

Locatiekenmerken

  • Contractsoort: 52 weken
  • Openingstijden: Naschoolse opvang (tot 19:00)
  • Ligging: In/nabij basisschool
  • Voeding en verzorging: Fruit, tussendoortjes, lunch en drinken inbegrepen en Samen koken
  • Speciale acties
  • Samenwerkingspartners: Basisschool