Eetclub

Eetclub Horizon

Samen eten en dan lekker spelen!

“Mijn kinderen maken twee keer per week gebruik van de Eetclub!
Dat is prima geregeld, ze hoeven niet over straat en ze hebben het er naar hun zin.
Ik hoef me daar geen zorgen over te maken.”

Stichting Eetclub organiseert voor meerdere basisscholen in De Kempen het overblijven op school. Alle kinderen verdienen een fijne en rustige lunchpauze. Hierdoor kunnen zij later ontspannen en met volle concentratie aan de middag op school starten.

In de Eetclub werken we met vrijwillige overblijfkrachten of met beroepskrachten, dat hangt af van de afspraken met de school. We maken met alle overblijfkrachten goede afspraken, zodat zij erop kunnen letten dat alle kinderen zich thuis voelen in de Eetclub!

Meld je aan voor de Eetclub

Eten en spelen

In de Eetclub krijgen kinderen de kans rustig hun boterhammen te eten om daarna lekker te spelen met de andere kinderen. Ze eten & spelen in overzichtelijke groepen, altijd met toezicht van volwassenen. Als richtlijn hanteren we dat er 1 overblijfkracht aanwezig is op 15 tot 18 kinderen. Kinderen dienen zelf hun boterhammen, drinken en fruit mee te nemen.

Locaties van de Eetclub

In Valkenswaard en Dommelen zijn er enkele locaties die tussenschoolse opvang via de Eetclub aanbieden. Wil je meer weten over de Eetclub en de kosten hiervan? Neem dan contact op met een locatie naar keuze.

Eetclub Adres Telefoonnummer E-mailadres
Agnetendal

Helenadal 18, 5551 BJ Dommelen

06-82377123 eetclubagnetendal@horizonkinderopvang.nl
Martinus Groenstraat 1, 5551 AV Valkenswaard 06-82377123 eetclubmartinus@horizonkinderopvang.nl

Vrijwilligers

Bij de Eetclub bestaat het personeel voor een deel uit vrijwilligers. Op deze manier lopen de kosten niet te hoog op. Als je zelf kinderen op school hebt zitten, betaal je zelfs helemaal niets voor overblijven via de Eetclub! 

Lijkt het jou wat om als vrijwilliger bij de Eetclub aan de slag te gaan? We zoeken altijd ouders, opa’s, oma’s, familie, vrienden, die hieraan willen meewerken. Per overblijfmoment zul je een vergoeding ontvangen. Veel mensen doen dit vrijwilligerswerk om betrokken te raken bij de school, andere ouders te leren kennen of omdat ze het leuk vinden om met kinderen om te gaan. Vind je het leuk om aan de slag te gaan als vrijwilliger? Via bovenstaande contactgegevens kom je in contact met de eetclubcoördinator.

Goed om te weten: vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt en wordt ingeroosterd, is het uiteraard van belang dat je komt. De school en de kinderen rekenen dan op je.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de Eetclub.